Home Info

Info | Voksmonitor.hu

Info

A Voksmonitor a K-Monitor és a KohoVolit.eu közös projektje, amelynek célja, hogy a választók a politikával ne csak a pártok és jelöltek kommunikációján keresztül találkozzanak, hanem megismerjék a különböző jelöltek programját és álláspontját a legfontosabb szakmai-várospolitikai kérdésekben.

Az alkalmazás a válaszadóhoz rendeli azt a jelöltet, amely a válaszok alapján legközelebb áll értékrendjéhez. A kérdéseket az alkalmazás elkészítése előtt eljuttattuk a a jelöltekhez.

Teljes kitöltést Karácsony Gergelytől kaptunk, az ő idézőjelbe tett megjegyzései az eredményekénél a jelölt saját megjegyzései. Puzsér Róbert és Tarlós István nem reagált megkeresésünkre, az ő válaszaikat programjuk és nyilvános megszólalásaik alapján rekonstruáltuk, illetve Tarlós István esetében a meghozott intézkedéseket is alapul vettük. Ez természetesen felveti annak lehetőségét, hogy a jelöltek hivatalos álláspontjától eltérhetnek a válaszok, ugyanakkor a K-Monitor minden, az alkalmazásban szereplő politikai erőnek megadta a lehetőséget ezek korrigálására.

2019 K-Monitor